Meitä on jo lähes kolmesataa!

Liity Viipurin pitäjäseura ry:n jäseneksi.  Viipurin pitäjäseuran kautta kuulut Karjalan Liittoon ja saat karjalakortin. Jäsenille postitetaan Viipurin Pitäjäläinen -lehti, lisäksi voit osallistua kokouksiin, tapahtumiin, retkille ja matkoille. Vuosijäsenmaksu vuonna 2018 on 40 € ja sisältää myös Karjalan Liiton osuuden. Voit liittyä jäseneksi ottamalla yhteyttä jäsensihteeriimme: Anneli Vaniala, anneli.vaniala@gmail.com, 0400 748595

 Tulevia tapahtumia

VIIPURIN PITÄJÄSEURAN KOTISEUTUMATKA 26. – 28.6.2018

Kotiseutukierros suuntautuu tällä kerralla pitäjän eteläisiin kyliin Sommeelle ja Porlammelle sekä Säiniölle. Matkaan liitetään käynnit v.1918 tapahtumapaikoilla Viipurissa, tehdään ostoksia ja tutustutaan Viipurin nähtävyyksiin. Ent. Viipurin mlk:n alueelta löysimme edellisellä matkallamme mukavan ja tasokkaan uuden kotiseutumatkojen majoituspaikan. Hotelli Tapiola sijaitsee Salojärven rannassa lähellä Karisalmen asemaa. Tulevalla matkalla yövymme siellä kaksi yötä. Tapiola-hotellissa on tasokas kylpylä ja myös rantasaunaa Voimme halutessamme vuokrata.

Matka toteutetaan jos lähtijöitä on vähintään 30 henkeä. Jos olet kiinnostunut matkasta, niin olethan heti yhteydessä matkanjohtaja Timo Lindroosiin, puh. 050 355 5471

Matkan hinta: Tapiola hotellin huoneet on hinnoiteltu muutamassa katekoriassa ja jaetaan ilmoittautumis- järjestyksessä. Matkan hinta on 460€/hlö. Osa huoneista on Luxus- mökeissä ja osa hotellirakennuksessa. Yhdenhengen huoneesta peritään lisämaksu, mikä ei vielä ole tiedossa.

Jos sinulla on oma vuosiviisumi Venäjälle, niin saat siitä 76€ alennusta matkan hinnasta. Ilmoita myös oman viisumin numero ja voimassaoloaika. Matka toteutetaan jos lähtijöitä on vähintään 30h:lö. Seuramme ei jäseneltä peritään 40€ lisämaksu, maksu oikeuttaa matkalaisen halutessa seuramme jäsenyyteen v. 2018. Ei jäsenhinta on 500€/h:lö. 

”Karjala Vihdissä” tapahtuma Vihdin kirkonkylässä su 2.9.2018 klo 10

Vihdin srk, Vihdin karjalaiset yhdessä kaikkien paikallisten Karjalataustaisten seurojen kanssa järjestävät yhteisen tapahtuman. Tilaisuus alkaa Vihdin kirkossa karjalaisella messulla klo 10 ja jatkuu evakkomuseolla ja v.1918 museonäyttelyssä sekä museon piha-alueella kirkonmenojen jälkeen. Ent. Viipurin mlk:n väestöä on sijoitettu sotien jälkeen Helsingin pitäjän, Lohjan, Vihdin, Nurmijärven, Tuusulan ja Hyvinkään alueelle. Viipurin pitäjän ja Heinjoen väestöä on asettunut runsaasti Vihtiin. Vihdissä järjestettävä karjalainen tapahtuma korvaa tänä vuonna perinteisen elojuhlamme. Viipurin pitäjäseuran kokouksissa on usein toivottu tilaisuuksien alueellistamista. Nyt on hyvä tilaisuus tulla mukaan kaikista naapurikunnistakin. Toivomme runsasta osanottoa. Ennakkoilmoittautuminen ei ole tarpeen ja tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Viipurin pitäjäseura 70 vuotta!

Viipurin pitäjäseura on perustettu 20.12.1948 Lahdessa. Seuramme 70-vuotisjuhlaa vietämme Karjalatalon Juhlasalissa lauantaina 10.11.2018 alkaen klo 13. Juhlien suunnittelu on seuramme hallituksessa jo hyvässä vauhdissa, juhlitaan siellä kaikki – Tervetuloa!

Ilmoittelemme tapahtumista ja kokouksista Karjalalehdessä.