Meitä on jo lähes kolmesataa!

Liity Viipurin pitäjäseura ry:n jäseneksi.  Viipurin pitäjäseuran kautta kuulut Karjalan Liittoon ja saat karjalakortin. Jäsenille postitetaan Viipurin Pitäjäläinen -lehti, lisäksi voit osallistua kokouksiin, tapahtumiin, retkille ja matkoille. Vuosijäsenmaksu vuonna 2017 on 35 € ja sisältää myös Karjalan Liiton osuuden. Voit liittyä jäseneksi ottamalla yhteyttä jäsensihteeriimme: Riitta Stirkkinen p. 050 560 2567 riitta.stirkkinen(at)kolumbus.fi.

 

Tulevia tapahtumia

KOTISEUTUMATKA JUHLALLISISSA MERKEISSÄ  27.6 – 29.6.2017.

Pitäjäseuran kylpylä- ja kotiseutumatka Viipuriin ja koillisiin kyliin 27.-29.06.2017, teemana 100-vuotinen itsenäisyytemme. Oppaana jälleen Eeva Tammi, joka on erikoistunut sota-aikojemme historiaan.

Perinteinen kotiseutumatkamme suuntautuu tänä kesänä Viipuriin ja pitäjän koillisiin kyliin. Menomatkalla pistäydymme Tienhaaraan ja Juustilaan. Yöpyminen on ylellisessä Hotelli Victoriassa, josta on lyhyt matka illalliselle uuteen Ravintola Espilään! Se on rakennettu vanhan muistorikkaan Espilän paikalle ja avattu hiljattain.

Toisena päivänä suuntaamme Viipurin halki Talikkalaan ja sieltä Säiniölle. Tämän jälkeen ohjelmassa seuraa Peron Naulatehdas, Suur-Pero, Kähäri  ja  Kurikkala. Mannikkalan kautta ajamme Taliin ja sieltä Karisalmelle ja Näätälään.

Iltapäivällä saavumme kylpylähotelli Tapiolaan, jossa majoitumme. Melko uudessa hotelli Tapiolassa on tarjolla kauniin luonnon lisäksi kylpyjä, saunomista, uimista ja leppoisaa lomailua tuttujen kesken. Hotellissa on useita viihtyisiä hirsirakennuksia kauniin järven rannalla sekä ravintola ja baareja. Illallinen nautitaan hotellin ravintolassa.

Kolmantena aamuna voivat halukkaat lähteä takseilla omille kotikonnuilleen ja saapua sieltä suoraan Viipuriin Kauppatorille. Muut lähtevät bussilla hotellilta Tali-Ihantalan kautta Tammisuolle ja Viipurin keskustaan, jossa on mahdollisuus tehdä ostoksia tai muuten vain kierrellä tuttua kaupunkia. Kotimatkalle lähdetään klo 15.

Matkalle lähdetään klo 06.15 Vihdistä tai klo 08.15 Kiasman pysäkiltä. Matkan hinta on 400 euroa per henkilö seuran jäseniltä ja 435 euroa ei-jäseniltä. Hintaan sisältyvät bussimatkojen ja oppaan palveluiden lisäksi yöpymiset, aamiaiset ja illalliset sekä ryhmäviisumi; lounaat kukin kustantaa itse, samoin mahdolliset taksimatkat. Omasta viisumista saa alennusta 76 euroa ja yhden hengen huoneen lisämaksu on 75 euroa.

Ilmoittautuminen kesän kotiseutumatkalle alkaa heti ja matkalle ilmoittaudutaan viimeistään maaliskuun loppuun mennessä mielellään sähköpostilla timo_lindroos@kolumbus.fi tai tekstiviestillä 050 3555471.

Juustilan-suluilla käynti edellyttää ns. raja-aluelupaa, joten ilmoittautumisen yhteydessä tarvitaan: Sukunimet etunimet, syntymäaika ja-paikka, kotiosoite, s-postiosoite, matkapuhelimen numero, työpaikka, ammatti ja puh/työ, passin numero ja myöntämispäivä- ja paikka.

TERVETULOA MUKAAN KAIKKI PITÄJÄLÄISET, YSTÄVÄT JA SUKULAISET!

 

ELOJUHLA AVAA TAAS SYYSKAUDEN

Elojuhlaa vietetään sunnuntaina 3.9.2017 klo 13, merkitse sekin jo nyt valmiiksi kalenteriisi. HUOM! Jäsentiedotteessa elojuhlan päivämäärä oli väärin. Yllä oikea päivä!

Ilmoittelemme tapahtumista ja kokouksista Karjalalehdessä.